• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

red_dry

Κόνιαρος-Syrah-Cabernet franc


Ποικιλία: Κόνιαρος-Syrah-Cabernet franc

Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση για 3 ημέρες στους 8°C. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες. Ωρίμανση σε βαρέλια γαλλικής δρυός για 10 μήνες.

Χαρακτηριστικά: Βαθύ πορφυρό χρώμα. Αρώματα κόκκινων φρούτων με νότες πιπεριού και γαριφάλου. Πλούσιο στόμα με καλή διάρκεια και επίγευση.


Variety: Koniaros-Syrah-Cabernet franc

Vinification: Cold maceration at 8°C for 72h. Skinfermentation till dry, 10 months in French oak barrels.

Characteristics: Deep red color. Aromas of red fruits and black pepper. Full taste with long finish.

<- Πίσω